Yleinen

Lainaa ilman luottotietoja vuonna 2018

pikavippi luottotiedottomalle 2018
0

Suomalaisten ylivelkaantumisesta tunnutaan syyttävän yhä edelleen jo vuonna 2013 kiellettyjä pikavippejä. Vaikka 2018 vuoteen mennessä, viisi vuotta on kulunut siitä, kun alle 2000 euron lainoille asetettiin korkokatto, tuntuu syyttävä sormi osoittavan yhä edelleen entisiin ”pikavippareihin”.

Suomen Pienlainayhdistys lakimiestensä avulla koitti valaista 2010-luvun alkupuolella suunnitteilla olevan korkokattolain vaikutuksista oikeusministeriön lainsäädäntöneuvosta kuitenkaan ymmärrystä saamatta. Alaa ymmärtäville ei ole yllätys, että lakimuutos vaikutti lainanmyöntöön ainoastaan siten, että lainasummat kasvoivat muutamien satasien lainoista, tuhansien eurojen lainoihin.

Suomalaisten velkaantumisen ehkäisemisessä suurin este on positiivisen luottotietorekisterin puuttuminen. Koska luottohäiriömerkintöjen päätyminen häiriötietoihin kestää vuosia, ei lainanmyöntäjällä ole mahdollisuutta tietää lainanhakijan kokonaistilannetta lainanottohetkellä. Henkilön ylivelkaantumisesta kertovat merkit laahaavat pahasti perässä todellisen tilanteen kanssa.

On epätodennäköistä, että yksikään lainoittaja myöntäisi Luottotiedottomalle lainaa vuonna 2018. Tämä kuitenkin edellyttää, että luotonmyöntäjällä on tiedossaan lainan hakijan maksuhäiriöt lainan hakuhetkellä. Jos tietoa ei ole saatavilla, voi luottotiedoton hyvinkin saada lainaa.

Se, että luottoa ei myönnetä saattaa ahdistaa lainan hakijaa. Tämä on kuitenkin lainan hakijan omaksi parhaaksi ja olemassa olevista veloista tulisi pyrkiä eroon muilla keinoin kuin lisälainalla. Useiden pienien lainojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi kannattaa myös aina kun yhdistelylaina vain on saatavissa.

Lisää tietoja lainan saannista luottotiedottomalle löydät vanhemmasta artikelista.

RahaaNopeasti.fi Lainat Testissä

Alkuvuoden 2018 aikana RahaaNopeasti.fi nosti 2000 euron lainan, viidestä tutkimuksiemme mukaan järkevästä ja luotettavasta rahoituslaitoksesta. Valitessamme yrityksiä tutkimme, että kyseiset yritykset:

  1. Löytyivät Suomen Aluehallintoviraston luotonmyöntörekisteristä
  2. Myönsivät luottoa jonka todellinen vuosikorko on lainmukainen

Tässä kokemuksia kustakin tutkimukseen valikoituneesta lainanmyöntäjästä:

Lainaa24.fi

Lainaa24.fi kannattaa kokemuksemme mukaan käyttää erityisesti lainojen yhdistelyyn. Monilla kotitalouksilla on lainoja ja kulutusluottoa useasta paikasta. Tällöin kannattaa usein ottaa yksi suurempi laina, jolla maksaa pienemmät lainat kuntoon. Näin kertyy säästöä ja myös lainojen hallinnointi on helpompaa kun usean lainan lyhennyksen sijaan tarvitsee huolehtia vain yhdestä.

Hae Lainaa Lainaa24.fi:ltä!

Ferratum Joustava

Ferratumilla on hallussaan EU:n myöntämä pankkitoimilupa. Ferratumin luotonmyöntöä valvotaan siis aivan yhtä tarkasti kuin muidenkin perinteisten pankkien. Tämä vaikuttaa siihen, että Ferratumin lainaehtoihin voi luottaa. Ferratum poikkeaa muista luotonmyöntäjistä siinä, että lainaa voi nostaa koska tahansa, kellon ympäri ja joka päivä. Asiakaspalvelu on aina paikalla, joten jos lainanhakemisessa tai nostamisessa ilmenee ongelmaa, on apu saatavilla yhdellä ilmaisella puhelinsoitolla koska tahansa.

Hae Lainaa Ferratumilta!

Ostosraha

Ostosraha on monipuolinen ja joustava kulutusluotto. Kulutusluottoon on mahdollista hakea korotusta kesken laina-ajan. Tämä voi olla kätevä apu, jos lainan kohteen, esimerkiksi remontin, lopulliset kustannukset eivät vielä lainanhakuhetkellä ole tiedossa.

Hae Lainaa Ostosrahalta!

Vivus

On ulkomainen lainan myöntäjä toisin kuin yllä mainitut yritykset. Vivus myöntää nykymittapuulla arvioituna melko pieniä lainoja. Emme olisi voineet juuri hakea nyt hakemaamme 2000 euron lainaa suurempaa luottoa. Vivus on tunnettu ilmaisista ja kuluttomista ensilainoistaan. Joskin kuluttomuus koskee vain summaltaan pienempiä lainoja.

Hae Lainaa Vivukselta!

Creditstar

Creditstar lainaa myös nuorille. Monilla muilla tutkimukseemme osallistuneille luotonmyöntäjillä luoton alaikäraja oli 20-vuotta tai vieläkin vanhempi. Creditstar puolestaan myöntää luottoa myös 18-vuotiaille. Creditstar ei ole lainavertailumme edullisin vaihtoehto, mutta ei myöskään kallein.

Hae Lainaa Creditstarilta!

Saatat pitää myös näistä
Näin tienaat helposti Youtube -videoilla
Tienaa taidoillasi – ansaitse helposti kuukausipalkka kotoa

Kommentoi

Viestisi*

Nimi*
Kotisivu