Mobiililuottokortti

Mobiililuottokortti muuttaa puhelimesi luottokortiksi

Luottokortit ovat perinteinen ja suosittu tapa rahoittaa menoja, silloin kun raha-asioihin tarvitaan joustoa. Luottokortti itsessään tuskin kaipaa sen suurempia esittelyitä, mutta uudempi veriso vanhasta keksinnöstä, mobiililuottokortti, sen sijaan on monelle uusi tuttavuus.

Mobiililuottokortti on sovellus, joka ladataan puhelimeen oman puhelimen storesta. iPhonen käyttäjillä sovelluskauppa on AppStore ja Androidilla Google Play.

Mobiililuottokortilla oleva saldo on latauksen ja rekisteröinnin jälkeen käytettävissä missä ja milloin vaan. Sovelluksessa vastaanottajan nimi ja tilinumero sekä haluttu summa syötetään niille tiedoille tarkoitettuihin kenttiin, jonka jälkeen raha siirtyy vastaanottajalle arkipäivisin lähes reaaliaikaisesti ja viikonloppuisin heti seuraavana pankkipäivänä.

Mobiililuottokortti on hyvin helppo ottaa käyttöön. Lisäksi se on ilmainen, kunnes käyttää luottolimiittiään. Mobiililuottokorttia tarjoaa tällä hetkellä Everyday. Käyttääkseen korttia, tulee käyttäjällä olla älypuhelin tai tabletti, 18-vuotta ikää, verkkopankkitunnukset sekä puhtaat luottotiedot.

Luottokortilla on myös mahdollista tehdä verkkomaksuja eli maksaa ostoksia netissä suoraan korttia käyttämällä. Maksaessasi ostoksia Everyday-mobiililuottokortilla, voit itse valita käytätkö kortin luottoominaisuutta vai maksatko ostokset kerralla kuntoon.