Yleinen

Nopea ja Joustava Yrityslaina

Yrityslainaa helposti ja nopeasti

Yrityksien on mahdollista hakea erityyppistä rahoitusta useilta eri tahoilta. Kuluttajalainamarkkinoiden säätelyn kiristyessä moni lainan tarjoaja siirtyy palvelemaan myös yritysasiakkaita. Yrityksien on mahdollista hakea lainaa tai esimerkiksi laskurahoitusta ja rahoittaa toimintaansa tätä kautta.

Yrityslainaa hakiessa yritykseltä kysytään ainakin seuraavat tiedot, jotka lainanhakijan on oltava valmis luovuttamaan lainahakemuksen yhteydessä:

  • Yrityksen nimi ja sen yhteystiedot
  • Y-tunnus
  • Yrityksen vastuuhenkilö
  • Yrityslainayhtiöstä riippuen takaajia tarvitaan usein yksi tai useampia. Usein henkilötakauksen voi antaa esimerkiksi yrityksen vastuuhenkilö
  • Yrityslainayhtiöstä riippuen lainanhakijalta voidaan vaatia vakuutta, kuten kiinteistöjä tai muuta omaisuutta yrityslainan vakuudeksi.

Lisäksi Yritysrahoitusyhtiö selvittää itsenäisesti lainaa hakevasta yrityksestä ainakin seuraavat tiedot:

  • Luottotiedot ja mahdolliset maksuviiveet
  • Vastuuhenkilön selvitettävissä olevat mahdolliset luottohäiriömerkinnät
  • Uusimmat tilinpäätöstiedot

Yrityslainayhtiöillä saattaa lisäksi olla monia omia lainaehtoja tai vaatimuksia lainanottajalle. Toisin kun yksityisten lainamarkkinoilla, yrityslainamarkkinat eivät ole yhtä säädellyt viranomaisten toimesta. Siksi yrityslainan myöntäjillä on suurempi vapaus valita ja muodostaa omat toimintaperiaatteensa kuin kuluttajaluottoja myöntävillä yrityksillä. Kuten yksityislainamarkkinoilla, niin myös yritysrahoituksessa, pankit ovat perinteisesti kankeimpia, hitaimpia ja joustamattomampia lainan myöntäjiä. Onneksi markkinoilla on myös monia muita inhimillisempiä ratkaisuja rahoituksen järjestymiseen. Tilanne on sama myös yrityslaina puolella.

Vastuullisuus on tärkeää myös yrityslainamarkkinoilla

Yrityslainan ottajan on kuitenkin syytä muistaa myös omat vastuunsa. Koska yrityksen lainan vakuutena on useimmiten yksilötakaus, voi hoitamaton yrityslaina romuttaa yksityishenkilön talouden siinä missä yksityishenkilön kulutusluottokin. Kaava on kummassakin lainatyypissä täysin sama. Niin yksityishenkilön kuin yrityksen on kyettävä sopeuttamaan lainamäärä tuloihin. Liian suuri laina suhteessa tuloihin, on aina uhka vakaalle taloudenpidolle.

Yritysrahoitus ja -lainayhtiöitä

1. Corona Capital laskurehoitus ja yrityslaina

Rahoittaja.fi on sekä yrityslaina että laskurahoituspalvelu. Yrityslainaa voi hakea aina 3000 eurosta 50 000 euroon saakka. Rahoittaja.fi on erikoistunut laskurahoitukseen, joka on usein myös asiakkaalle edullisempi yritysrahoitusmuoto yrityslainaan verrattuna. Laskurahoitus auttaa yritystä kassankiertoon liittyvissä ongelmissa. Laskurahoitusta käyttämällä nopeutat laskuissa kiinni olevan rahan vapautumista yrityksen uusiokäyttöön. Lasku, jota vastaan yritys saa rahoituksen, toimii rahoituksen vakuutena, joka vaikuttaa siihen, että laskurahoitus on riskittömämpi ja siten myös edullisempi rahoitusmuoto kuin yrityslaina. Edellytyksenä on, että yrityksellä on yritysten välistä laskutusta, jotta sillä on laskuja joita se voi myydä ja rahoittaa.

Tutustu Rahoittajan paveluihin tästä!

2. Yritysluotto.fi

Yritysluotto.fi on OPR-Vakuuden tarjoama yrityslainapalvelu. OPR-vakuus on vanha ja perinteinen pikavippiyhtiö, jolla on useiden vuosien kokemus luoton myönnöstä. Yritysluotto.fi tarjoaa luotettavaa ja nopeaa yrityslainaa!

Tutustu Yritysluottoon!

3. Qred Yrityslaina

Qredin yrityslaina on laina, jossa on kiinteät kuukausikulut. Lainaa voi hakea helposti netistä. Hakemus on maksuton ja se ei sido hakijaa mihinkään. Vastauksen saa 10 minuutissa.

Kokeile Qredin lainahakemusta!

You may also like
Lainaa ilman luottotietoja vuonna 2017
Näin tienaat helposti Youtube -videoilla

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage