Yleinen

Paras Lainavertailu 2018

Lainavertailu RahaaNopeasti.fi

Suurin osa entisistä pikavipeistä, nykyisistä kulutusluotoista myydään kuluttajille lainavertailusivustojen avulla. Tässä jutussa kerromme mikä on Paras Lainavertailu vuonna 2018. Lainavertailusivustojen taustalla olevia yrityksiä kutsutaan myös nimellä ”broker”. Broker- yritys ei myönnä lainaa, vaan mainostaa lainoja sekä välittää mainontansa avulla hankkimiaan lainahakemuksia varsinaisille luotonmyöntäjille. Luotonmyöntäjäyritys puolestaan vastaa luotonmyöntöpolitiikasta sekä varsinaisesta rahan lainaamisesta kuluttajalle. Broker- yritys saa palkkiona osan välittämänsä lainan tuotosta luotonmyöntäjäyritykseltä.

Voimaan tullut EU:n uusi tietosuoja-asetus mahdollistaa sen, että vertailusivustoilta on nykyisin melko helposti löydettävissä luotonmyöntäjät, jotka ovat mukana kilpailutuksessa. Tämä johtuu siitä, että kuluttajan on saatava tietää muun muassa minne hänen tietonsa välitetään.

Lainanhaku Lainavertailu-sivustolta

Itse lainanhakuprosessi noudattaa seuraavaa kaavaa; asiakas täyttää lomakkeen lainavertailusivustolla. Netissäkin hakemus on nykyisin kattava ja melko pitkä, sillä laki määrittää, että hakijan taloudelliset tiedot on selvitettävä perusteellisesti. Kun hakemus on täytetty ja lähetetty, lainavertailusivuston taustalla oleva brokeri välittää hakemuksen kaikille mukana oleville luotottajille. Jokainen luotottaja vastaa omien lainaehtojensa ja luottopolitiikkansa mukaisesta lainan tarjoamisesta luoton hakijalle.

Usein useampi luoton myöntäjistä on valmis lainoittamaan asiakasta. Tällöin lainavertailusivuston taustalla oleva broker-sivusto ilmoittaa kaikki kullekin asiakkaalle mahdolliset lainavaihtoehdot yksityiskohtaisine tietoineen. Asiakkaan tehtäväksi jää valita, mitä lainapalveluista hän haluaa käyttää. Se luotonmyöntäjäyritys jonka asiakas mahdollisesti valitsee, maksaa osan lainan tuotosta brokerille komissiona.

Paras Lainavertailu 2018

Suurimmalla osalla vertailusivustoista vaikuttaa tutkimuksiemme mukaan olevan noin 25 suurinta Suomessa toimivaa lainayritystä mukana omassa vertailuissaan. Joitakin pieniä eroavaisuuksia lainavertailusivustojen välillä kuitenkin on.

Televisiossa mainostavat erityisesti seuraavat Brokerit eli Lainavertailusaitit:

Omalaina.fi

Omalaina.fi-l ainavertailusivusto on kattavin tämän hetken lainavertailusivustoista. Kun haet lainaa Omalaina.fi:stä, voit olla varma, että saat valita useammasta vaihtoehdosta kuin millään muulla lainavertailusivustolla. Siksi se on kuluttajaystävällinen. Lisäksi Omalainan kautta voi hakea lainaa aina 100 eurosta 60 000 euroon. Tämä on enemmän kuin millään muulla lainavertailusivustolla. Varmista siis, että saat lainasi parhaimmilla ehdoilla ja täytä hakemus Omalaina.fissä!

HAE LAINAA OMALAINA.FI:STÄ!

Rahalaitos.fi

Rahalaitos.fi nn lainavertailusivusto, jonka mainos näkyy ahkerasti tv:ssä. Sen omistaa Eone Oy, jolla on arvostettu AAA-luottoluokitus. Rahalaitoksen lainavertailussa on mukana kaikki tärkeimmät lainanmyöntäjät. Hakiessasi lainaa Rahalaitokselta, voit olla varma, että saat kattavimman tarjonnan ja näin löydät edullisimman ja parhaan lainan tarpeisiisi. Lainaa on mahdollisuus saada 500 eurosta aina 50 000 euroon saakka. Hakeakseen lainaa on oltava vähintää 20-vuotias.

HAE LAINAA RAHALAITOS.FI:STÄ!

Siimpl.fi

Siimpl.fi-lainavertailun kautta on mahdollista saada lainaa 50 000 €. Prosessi on täysin automatisoitu. Lainanvälitys hoituu nopeasti ja usein laina voi olla asiakkaan tilillä jopa saman päivän aikana. Siimpl.fi:n sivustolta on löydettävissä niukasti tietoa sen taustoista. Sivuston omistaa Lendo Oy  (kts. alla Lendo.fi.)  Lendo Oy puolestaan on Schibsted- konsernia. Schibsted on Pohjoismaiden suurin mediakonserni, joka omistaa useita suosittuja sivustoja kuten Tori.fi:n.

HAE LAINAA SIIMPL.FI:STÄ!

Lendo.fi

Lendo on yksi ensimmäisistä lainavertailusivustoista. Se rantautui Suomeen Ruotsista. Lendon kautta ei voi hakea lainaa esimerkiksi Bank Of Norwegianilta, joka on merkittävä ja suuri luotonmyöntäjä suomalaisilla lainamarkkinoilla. Monia muitakin merkittäviä luotonmyöntäjiä puuttuu kuten suomivippi, reissuluotto, eurolimiitti ja suomilimiitti puuttuvat tästä lainavertailusivuston luotonmyöntäjistä

HAE LAINAA LENDO.FI:STÄ!

Lendr

Lendr on samaa yhtiötä TV:ssäkin mainostaneen Rahalaitos.fi:n kanssa. Jotta Lendrin kautta lainaaminen onnistuu, tulee lainanhakijalla olla vähintään 7200 euron vuositulot. Lisäksi hakijan on oltava vähintää 20-vuotias ja luottotietojen on oltava kunnossa. Epäselväksi jää voiko Lendrin avulla hakea lainaa maksimissaan 50 000 euroa vai 70 000 euroa, sillä kummatkin tiedot löytyvät heidän sivuiltaan.

Hae Lainaa Lendriltä!

 

 

 

 

You may also like
pikavippi luottotiedottomalle 2018
Lainaa ilman luottotietoja vuonna 2018
Yrityslainaa helposti ja nopeasti
Nopea ja Joustava Yrityslaina

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage