Pelaaminen

Netissä voi tienata rahaa helposti lyömällä vetoa. Seuraavaksi kerron miten voit ansaita rahaa pelaamalla. Nyt tietysti ajatelet, että uhkapelit ja peliongelmat tuovat mukanaan ongelmia ja kohta olet pulassa pelattuasi kaikki rahat. Väärin! Tämä keino on täysin turvallinen ja mikäli seuraat näitä ohjeita et ainakaan menetä rahaa. Voittojen suuruus riippuu sitten siitä miten pelaat ja kuinka kauan ja miten monella sivustolla yhtä aikaisesti.

Varmaa on, että vedonlyönti bonuksia kierrättämällä ansaitsen rahaa hyvin vaivattomasti ja riskittä.

Netistä on löydettävissä paljon vedönlyöntisivustoja jotka tarjoavat sinulle uutena asiakkaana ilmaista rahaa pelaamiseen. Alla listaan muutamia ilmaisia Bonuksia tarjoavia vedönlyöntisivustoja. Tätä ilmaista pelirahaa kutsutaan bonukseksi.

Rahan tienaaminen netissä perustuu näiden bonuksien kierrättämiseen. Tässä ideana on se, että pelaat kahdessa eri vedonlyöntifirmassa itse itseäsi vastaan, jolloin jommassa kummassa voitat ja toisessa häviät. Olet kuitenkin saanut ilmaista rahaa eli bonusta pelaamiseen, joten loppuviimein tulet voittamaan tämän ilmaisen rahan itsellesi ja ansaitsemaan näin rahaa täysin ilmaiseksi!

Saadakseen ilmaista Bonus-rahaa tulee pelisivulle usein tallettaa heidän ilmoittamansa summa rahaa. Tämä on kuitenkin rahaa, jonka saat varmasti takaisin, sillä pelaat vain itse itseäsi vastaan. Et siis häviä rahaa kenellekään toiselle tai ulkopuoliselle.

Esimerkiksi Bettsonilla saat 100 euroa ilmaista bonusta kun talletat 150 euroa Bettsonin pelitilillesi.  Avaat siis pelitilin kahteen eri paikkaan voidaksesi pelata itse itseäsi vastaan .esim. Bettsonille ja Betfairille. Tämän jälkeen tulee sinun etsiä esim. jalkapallo- ottelu jonka kertoimet ovat näissä kahdessa eri paikassa mahdollisimman samat. Kertoin ilmoitetaan aina kunkin ottelun vieressä. Tämän jälkeen panostat saman summan kumpaakin peliyhtiöön. Näin ollen jos häviät esim. 100 euroa Bettsonilla, voitat saman summan Betfairillä.