Pikavippi ilman puhelinta

Joskus saattaa tulla tilanne, jolloin vastaan tulee jokin odottamaton meno ja palkkapäiväänkin on vielä aikaa. Tällaisissa tapauksissa pieni pikavippi voi pelastaa arjen. Silloin on aika alkaa etsiä sitä itselle parasta vaihtoehtoa. Pitää verrata eri tahoilta saatavien pikavippien summia, korkoja sekä takaisinmaksuaikaa. Jos on oma puhelin, on asia usein järjestyksessä. Jos taas on pelkkä prepaid -liittymä, niin mieleen nousee kysymys, että onko pikavippi ilman puhelinta sitten mahdollista? Kyllä, pikavipin saamiseksi on muitakin mahdollisuuksia kuin oma puhelinliittymä.

 

pikavippi ilman puhelinta

Pikavippi pankkitunnuksilla

Yleinen käytäntöhän on se, että monissa pikavippiyrityksissä lainanhakumenetelmänä käytetään joko soittamista tai tekstiviestiä. Molemmat näistä tavoista ovat nopeita ja helppoja asiakkaan kannalta. Näistä kummastakin tavasta tulee asiakkaalle jonkin verran lisämaksua. Toisinaan uusille asiakkaille on tarjolla pikavippi, joka on sekä koroton että kuluton. Pikavipin hakemiseen ei usein myöskään hyväksytä prepaid -liittymää, vaan hakijalta vaaditaan omissa nimissä oleva julkinen puhelinliittymä. Asia on tehty aika mutkikkaaksi niille, joilla ei ole omaa puhelinliittymää. Pikavippi ilman puhelinta on kuitenkin mahdollista, mikäli asianomaisella on omat pankkitunnukset. Asiakkaan omilla pankkitunnuksilla pikavippiyritys saa tarvittavaa tietoa asiakkaan henkilöllisyyden todistamiseksi. Lakikin vaatii jo sen, että asiakkaan henkilötiedot tulee olla varmistettu ennen pikavipin myöntämistä.

Se on myös asiakkaan oma etu, että hänen henkilötietonsa on huolellisesti tarkistettu ennen pikavipin myöntämistä. Tällä tavalla myöskin väärinkäytösten riski pienenee. Netistä löytää helposti ne pikavippiyritykset, joista on mahdollista saada pikavippi ilman puhelinta. Jos puhelimesi on vaikkapa tilapäisesti rikki tai käyttökelvoton, on sinun silti mahdollista saada pikavippi. Käytännössä tämä toimii siis niin, että kirjaudut vain verkkopankkitunnuksillasi ja nostat rahat tekstiviestin sijasta verkkopalvelun kautta. Useimmiten pikavippiyrityksillä on aivan oma verkkopalvelu, johon sinun on mahdollista saada kirjautumiseen tarvittavat käyttäjätunnukset. Ne voivat olla esimerkiksi oma sähköpostiosoitteesi ja PIN-koodi tai luomasi salasana. Verkkopalvelun kautta voit kätevästi hoitaa myös kaiken muun pikavippiisi liittyvän. Tällaisia asioita voivat olla vaikkapa luottotietojen vahvistaminen tai takaisinmaksuun liittyvät asiat.

Helpoin tapa pikavippiin

Pikavippi on helppo ja nopea tapa saada rahaa tililleen vain muutamassa minuutissa. Riippuu pitkälti tilanteesta, mikä on helpoin tapa hakea pikavippiä. Jotkut ihmiset haluavat hoitaa suuren osan pankkiasioistaan puhelimella ja silloin kätevintä voi olla hoitaa puhelimella myös kaikki pikavippiin liittyvä. Pikavippi ilman puhelinta sujuu mainiosti myös verkkopalvelun kautta. Toiset ihmiset taas arvostavat suurempaa näyttöä ja hoitavat raha-asiansa tietokoneella. Minkä tahansa tavan sitten valitsetkin, on tärkeää, että maksat pikavippisi takaisin ajallaan, jotta luottotietoihisi ei tule turhia merkintöjä. Pikavippiä voi huoletta hakea aina silloin tällöin, jos raha-asiat ovat muuten järjestyksessä.