Rahaa Nopeasti

Tee rahaa nopeasti

Raha ei tuo onnea sanotaan. Tosi asia kuitenkin on, että raha helpottaa huomattavasti elämää. Saadakseen rahaa ei tarvitse olla erityisen lahjakas tai hyvä missään. Usein kekseliäisyys ja ahkeruus auttavat rahan hankinnassa. Lisäksi rahaa voi lainata, jos omat rahavarannot eivät riitä. Rahaa kannattaa myös säästää, jotta yllättävän menon vuoksi ei koko talous joutuisi vararikkoon. Rahan lainaukseen ja säästämiseen on kehitetty jos jonkinlaisia palveluita ja tuotteita, kuten pankkeja, rahastoja ja pikavippiyrityksiä.

Perinteisin ja useimmiten harjoitettu rahan tienaustapa on mitä todennäköisemmin työnteko.

Työntekoon kannattaa suhtautua positiivisella asenteella. Kannattaa järjestää itselleen sellainen työpaikka, jossa viihtyy, jottei työnteosta tule tylsää pakkoa. On ikävä uhrata elämää kesälomien ja viikonloppujen odotteluun, kun jokaisesta päivästä voi nauttia, myös töissä. Jos kekseliäisyytesi ja luovuutesi on rahavarantojesi ohessa väliaikasesti ehtynyt, täältä kipinää ja vinkkejä löytyy mahdollisesti lisää.

Kuten sanottu, rahan ansaintaan on useita eri keinoja. Toivottavasti löydät täältä avun, niin yllättävään rahan tarpeeseen kuin pidempi aikaisempaankin tulon ansaintaan. Rahalla saa ja hevosella pääsee. Onnea matkaan!

RahaaNopeasti.fi Lainat Testissä

Kevään ja kesän 2017 aikana RahaaNopeasti.fi nosti 2000 euron lainan, viidestä tutkimuksiemme mukaan järkevästä ja luotettavasta rahoituslaitoksesta. Valitessamme yrityksiä tutkimme, että kyseiset yritykset:

  1. Löytyivät Suomen Aluehallintoviraston luotonmyöntörekisteristä
  2. Myönsivät luottoa jonka todellinen vuosikorko on lainmukainen

Tässä kokemuksia kustakin tutkimukseen valikoituneesta lainanmyöntäjästä:

Ferratum Joustava

Ferratumilla on hallussaan EU:n myöntämä pankkitoimilupa. Ferratumin luotonmyöntöä valvotaan siis aivan yhtä tarkasti kuin muidenkin perinteisten pankkien. Tämä vaikuttaa siihen, että Ferratumin lainaehtoihin voi luottaa. Ferratum poikkeaa muista luotonmyöntäjistä siinä, että lainaa voi nostaa koska tahansa, kellon ympäri ja joka päivä. Asiakaspalvelu on aina paikalla, joten jos lainanhakemisessa tai nostamisessa ilmenee ongelmaa, on apu saatavilla yhdellä ilmaisella puhelinsoitolla koska tahansa.

Hae Lainaa Ferratumilta!

Laina.fi

Laina.fi on monipuolinen ja joustava kulutusluotto. Laina.fistä on mahdollista hakea sekä kertalaina että käyttölaina. Käyttölaina on joustava laina, jota voi nostaa aina tarpeen tullen. Tämä voi olla kätevä apu, jos lainan kohteen, esimerkiksi remontin, lopulliset kustannukset eivät vielä lainanhakuhetkellä ole tiedossa. Jos tarvetta ei tule, ei lainaa myöskään ole pakko nostaa. Kertalaina taas on nimensä mukaisesti kerralla nostettava kokonaissumma, joka maksetaan takaisin tasaerissä.

Hae Lainaa Laina.fi:stä!

Vivus

On ulkomainen lainan myöntäjä toisin kuin yllä mainitut yritykset. Vivus myöntää nykymittapuulla arvioituna melko pieniä lainoja. Emme olisi voineet juuri hakea nyt hakemaamme 2000 euron lainaa suurempaa luottoa. Vivus on tunnettu ilmaisista ja kuluttomista ensilainoistaan. Joskin kuluttomuus koskee vain summaltaan pienempiä lainoja.

Hae Lainaa Vivukselta!

Lainaa24.fi

Lainaa24.fi kannattaa kokemuksemme mukaan käyttää erityisesti lainojen yhdistelyyn. Monilla kotitalouksilla on lainoja ja kulutusluottoa useasta paikasta. Tällöin kannattaa usein ottaa yksi suurempi laina, jolla maksaa pienemmät lainat kuntoon. Näin kertyy säästöä ja myös lainojen hallinnointi on helpompaa kun usean lainan lyhennyksen sijaan tarvitsee huolehtia vain yhdestä.

Hae Lainaa Lainaa24.fi:ltä!

M-Rahoitus

Vastalanseerattu M-rahoitus auttaa lainanhakijaa löytämään  sopivimman lainan vertaamalla eri pankkien lainatarjoukset hakijan puolesta.

M-Rahoituksessa parasta on sen ilmaisuus. Palvelun käyttö ei maksa sinulle mitään.

Lisäksi lainahakemuksen voi lähettää juuri silloin kuin sinulle sopii, eikä se sido sinua mihinkään! Lainaa voi hakea jopa 50 000 €! Testaa nyt!

Hae Lainaa M-Rahoituksesta!

NextRahoitus

NextRahoitus on loistava ja täysin uusi tapa hakea lainaa. Nextrahoituksen avulla saat luottokortin, yhdistelylainan tai kulutusluoton. NextRahoitus tekee kaikkensa, jotta jokaiselle löytyisi sopivin rahoitusvaihtoehto juuri oman kulloisenkin elämäntilanteen mukaan. Maksimi lainasumma on jopa 50 000 euroa ja maksuaikaa saa varmasti riittämiin. Laina-aika vaihtelee hakemasi lainasumman mukaisesti, mutta laina-aikaa voi saada jopa 15 vuotta! Täyttämällä lainahakemuksen mahdollisimman huolellisesti, varmistat nopean lainahakemuksen käsittelyn. Jos puutteellisia tietoja joudutaan täydentämään esimerkiksi puhelimitse, kuluu aikaa lainahakemuksen käsittelyyn enemmän.

Hae Lainaa NextRahoituksesta!

Lendr

Lendr on samaa yhtiötä TV:ssäkin mainostaneen Rahalaitos.fi:n kanssa. Jotta Lendrin kautta lainaaminen onnistuu, tulee lainanhakijalla olla vähintään 7200 euron vuositulot. Lisäksi hakijan on oltava vähintää 20-vuotias ja luttotietojen on oltava kunnossa. Epäselväksi jää voiko Lendrin avulla hakea lainaa maksimissaan 50 000 euroa vai 70 000 euroa, sillä kummatkin tiedot löytyvät heidän sivuiltaan.

Hae Lainaa Lendriltä!