Yleinen

Näin tienaat helposti Youtube -videoilla

Rekisteröityneitä suomalaisia Youtuben käyttäjiä on noin puoli miljoonaa. Suosituimmilla suomalaisilla Tubettajilla on noin 300 000 seuraajaa. Saavuttaakseen satojentuhansien seuraajien joukon, Youtubessa jaettavien videoiden on oltava hyviä, kiinnostavia ja laadun on oltava kohdallaan. Toisaalta perinteisen television katselumäärät ovat laskeneet jo useana vuotena peräkkäin. Tämä kertoo siitä, että katselijat ovat siirtyneet yhä enenevissä määrin nettiin ja esimerkiksi Youtubeen. Youtube-kanavan perustaminen on helppoa ja ilmaista. Siten kuka tahansa voi helposti ja hyvin pienellä vaivalla perustaa oman tilin jossa voi julkaista omia videoitaan.

Youtube-videoiden avulla tienaaminen perustuu mainostuloihin. Kun Youtube-tilillä on paljon tilaajia ja katselijoita alkaa näkyvyys videoissa kiinnostaa mainostajia. Toisten kuluttajien aidolla ja konstailemattomalla mielipiteellä on suuri merkitys kuluttajien ostopäätöksiin. Bloggaajat ja vbloggaajat luovat trendejä ja heidän mielipiteillään, ulkonäöllä ja käyttämillään arkisilla tavaroilla on suuri merkitys muiden samanikäisten keskuudessa.

Kun perustat tai suunnittelet oman Youtube-kanavan perustamista, tärkeä vaihde on strategian luominen. Se auttaa jatkossa julkaistavan materiaalin luomisessa ja ideoinnissa jossa kanavalla on jokin tietty teema tai aihe. Youtubessa hyvin suosittuja ovat esimerkiksi erilaisten pelien ympärille tehdyt videot, joissa tietyn pelin pelaajat kertovat niksejään parhaimpien pelitulosten saavuttamiseksi. Myös monet meikki- ja hiustenlaitto-opastusvideot ovat hyvin suosittuja sekä seurattuja.

Sosiaalisessa mediassa on myös hyvin tyypillistä, että jokin juuri oikea-aikaisesti kuvattu videon pätkä, johon on onnistuttu vangitsemaan jokin kommellus, sattumus, pila tai muu hauska juttu saavat paljon katselukertoja ja jakoja. Näin yksi yksittäinenkin video voi nousta äkkiarvaamatta nettihitiksi ja tuottaa tekijälleen sievoisen summan rahaa, yhteistyöehdotuksia tulevaisuuteen, mainetta ja mammonaa.

 

Mielikki Nevala
Mielikki Nevala
Mielikki on nopean ansaitsemisen ja lisätienestien guru.
You may also like
onnistu saamaan rahaa
Opas rahan hankintaan osa 2
Opas rahan hankintaan – Osa 1

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage